About Me

My photo
bandar sunway, selangor, Malaysia
Laman web ini THENEWPRO2U.com berfungsi sebagai saluran maklumat untuk mereka yang ingin mendapatkan maklumat tentang produk berkhasiat Monavie Acai Berry keluaran syarikat Monavie. Kami BUKAN Pengedar Tunggal, kami merupakan Wakil Pengedar Bebas yang berdaftar di bawah syarikat Monavie. Bagi mereka yang ingin menyertai kami, segala syarat adalah tertakluk di bawah syarikat Monavie. Lawati laman web syarikat Monavie di www.monavie.com

Followers

Monday, June 13, 2011

KHASIAT BUAH-BUAHAN

KENAPA PERLU MINUM MONAVIE?
Badan kita setiap hari terdedah kepada pencemaran udara dan makanan. Setiap kali itulah bahan- bahan pencemaran ini akan terkumpul dalam badan kita sedikit demi sedikit, dan membentuk radikal-radikal bebas yang membentuk pelbagai penyakit dalam badan kita. MonaVie merupakan makanan tambahan yang menghasilkan unsur-unsur anti-oksida yang tinggi yang berupaya melawan, mengurang dan menyahkan radikal-radikal bebas dalam badan kita. Di samping itu, ia membekalkan nutrient-nutrient yang tinggi dan berkualiti yang tidak terdapat dalam makanan tambahan yang lain, untuk memberi dan membekalkan tenaga yang optimum untuk badan kita.

PERNAHKAH ANDA MAKAN 19 JENIS BUAH-BUAHAN DALAM 1 HARI ?

Pengambilan buah-buahan yang secukupnya boleh mengurangkan risiko berkaitan kanser, kardiovaskular,diabetes dan lain-lain penyakit kronik. Kita perlu memastikan buah-buahan dari 5 jenis kumpulan warna berlainan iaitu merah,kuning-jingga,putih, hijau dan biru-ungu.Fitonutrien berlainan mempunyai fungsi pengoksidaan berbeza dalam sel kita,dimana lebih warna yang diambil,lagi tinggi tahap perlindungan yang kita perolehi pada badan kita.

Jus MonaVie adalah jawapannya.
Khasiat acai dan buah-buahan yang terdapat dalam jus Monavie dapat membantu mengatasi pelbagai jenis masalah-masalah penyakit seperti berikut:-


*
KANSER/PERTUMBUHAN TUMOR
* KENCING MANIS
* DARAH TINGGI
* JANTUNG/SALURAN DARAH
* GOUT
* ARTHRITIS
* SAKIT SENDI
* SENGAL BADAN
* MIGRAINE/SAKIT KEPALA
* STROK/PENYAKIT PARKINSON
* MASALAH SARAF
* PENYAKIT ALZHEIMER (NYANYUK)
* GASTRIK/ULSER
* SEMBELIT
* CIRIT-BIRIT
* MENURUNKAN KOLESTEROL
* ASMA
* LELAH/PENAT
* STRESS/KEMURUNGAN
* MENCANTIK & MELICINKAN KULIT
* MENGAWAL HIV
* MASALAH SENGGUGUT/PMS
* MENOPAUSE
* KULIT BERMASALAH
* ALAHAN
* BUAH PINGGANG
* JANGKITAN PUNDI-PUNDI KENCING
* PENYAKIT GUNSI
* DEMAM
* MASALAH TIDUR
* KELESUAN
* JANGKITAN VIRUS/BAKTERIA/PARASIT
* LAIN-LAIN PENYAKIT
** MonaVie bukanlah ubat kepada semua penyakit diatas, namun dari pengalaman kami sebagai pengedar, kami menerima banyak maklumbalas dan testimoni dari pesakit yang mempunyai sakit seperti diatas kini telah kembali pulih selepas menggunakan MonaVie.

No comments:

order form

Name:
Email Address:
Mailing Address
Mobile Phone Number
Name of Item
Quantity of Purchase
Size (If Stated)
Payment Method Maybank
COD
Delivery Method PosLaju
COD

create web form